Való Világ 11: Melina és Ákos üvöltve balhéztak egymással - videó

VV Piros VV Melina balhé konfliktus Való Világ VV Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reni csapatában komoly ellentét alakult ki Melina és Ákos között, ami megbonthatja az összhangot.

VV Piros ezúttal riválisára, Renire tette a kék kendőt, így ők fognak legközelebb párbajozni egymással. A többi villalakó pedig eldöntötte, melyik társuk mögé állnak be, akit minden erejükkel támogatnak a párbaj során.

Melina és Ákos mindketten Renit választották, azonban csúnyán összevesztek, aminek még akár az is lehet a vége, hogy szombaton ő marad alul a párbajban, és neki kell elhagynia a villát.

A műsor előzetesében látható, ahogy a két fél üvölt egymással, majd Pirosnak elege lesz, és közli, hogy ő már sz*rik bele mindenbe, Melina pedig elvonul sírni.

A ValóVilág idei évadának legaktívabb párosa Barna és Piros, akik talán felavatták már a villa összes helyiségét. Az hamar kiderült, hogy nem zavarja őket a kamera, de most már azt is tudjuk, hogy a többiek közelsége sem feszélyezi a fiatal kettőst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.