Egy felvétel bizonyítja: Piqué már régóta csalhatta Shakirát

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Clara Chia Marti Shakira megcsalás szerető Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő és focista kedvese tavaly nyáron jelentették be, hogy tizenkét évnyi együttélés és két gyermek után szakítanak. A pletykák szerint a különválás oka az, hogy a spanyol labdarúgó megcsalta Shakirát. A szakításról most újabb információk láttak napvilágot.

Shakira sokáig nem nyilatkozott az ügyben, karácsony előtt azonban elárulta, mitől lett gyanús számára Gerard Piqué. Az énekesnő azután kérte magánnyomozó segítségét, hogy észrevette, olyan étel kezdett hirtelen fogyni a hűtőből, ami nem tartozik párja kedvencei közé.

Ez a bizonyos élelmiszer a lekvár volt. Egyik napról a másikra aránytalanul megnőtt az üresedő vagy üres befőttesüvegek száma, ugyanis a lap szerint Piqué a Shakirával közös otthonába vitte a szeretőjét, akivel ott reggelizett.

Egy felvétel bizonyítja: Piqué régebb óta csalhatta Shakirát Forrás: AFP/Frazer Harrison

A Page Six értesülései szerint azonban a viszony a Barcelona egykori védője és Clara Chia Marti között hosszabb ideje tarthatott, mint azt eddig bárki gondolta volna. A párost egy Zoom-interjú buktathatta le, amelyben a szemfüles rajongók Shakira és Piqué közös otthonában szúrták ki a fiatal szeretőt - írja a Page Six.

A felvétel 2021-ben készült, ez idő alatt a kolumbiai énekesnő éppen két fiával elutazott.

A lap értesülése szerint Shakirát nagyon meglepte a dolog, alig akart hinni a fülének, mikor meghallotta, hogy ez a viszony sokkal régebbi, mint azt hitte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.