Kocsmában szült az anyuka, a vendégek még fogadtak is a kisbabára

Forrás: Bobbie Lord / SWNS -
kocsma fogadás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Lord és felesége, Bobbie tudatos döntés eredményeképp választották az otthonszülést, amit igen különös módon kiviteleztek.

A pár a nagy-britanniai Camborn-ben működteti a Waggoners Arms nevű pubot, mely családi otthonuk alsó szintjén található. Bobbie minden vágya volt, hogy egy vízzel teli medencében szüljön, ám úgy vélték, emeleti lakásuk nem elég biztonságos erre a célra, ezért inkább a földszintet választották, vagyis a kocsma kellős közepét.

Bobbie és Andy Lord határtalanul büszkék gyermekeikre Forrás: Bobbie Lord / SWNS

A leendő apa január 2-án éppen a vendéglátóhelyen dolgozott, amikor a felesége vajúdni kezdett. A férj rögtön elkezdte a helyszín átrendezését, miközben a vendégek megitták az utolsó sörüket, hogy mire a ház asszonya lejön az emeletről, szabad legyen a terep.

Andy és Bobbie elmondták, hogy a szülés igazi közösségi esemény volt, még egy nyereményjátékot is rendeztek, amelynek során a vendégeknek azt kellett megtippelniük, pontosan mikor születik meg a baba – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.