Elvis Presley Austin Butler Golden Globe-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kritikus tömeg úgy véli, a színész kicsit túltolja a szerepét és szándékosan nem szabadul meg attól a beszédstílustól, mely az Elvis című film forgatásai során ragadt rá.

Amikor egy színész lázasan készül egy szerepre, a karakter teljesen a lénye részévé válik. Austin Butler is ezt nyilatkozta Elvis Presleyvel kapcsolatban, s bár a gálán ő vehette át a legjobb drámai színésznek járó díjat a legenda megformálásáért, egy negatívummal biztosan szembe kellett néznie a szerep miatt.

Austin ugyanis a forgatások óta úgy beszél, mint az 1977-ben elhunyt popikon, s emiatt rengetegen rászálltak. A 24.hu ki is emelt néhány online beszólást a kritikus twitterezőktől:

„Elvis szelleme megszállta Austin Butlert? Uram, pislogjon kétszer, ha segítségre van szüksége!"
„Austin Butler most már örökké úgy fog beszélni, mint Elvis?"
„Megosztó vélemény: Austin Butler kezd kicsit kínossá válni."

A színész egyébként tisztában van azzal, hogy a többség számára szokatlan lehet ez a jelenség, de azt mondta, nem tehet róla, ő úgy érzi, már így természetes számára a beszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.