"Szerelem mindenekfelett" - Fontos évfordulót ünnepel Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M szerelem Kulcsár Edina Varga Márk évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti tavaly január közepén jelentették be, hogy véget ért házasságuk: rá pár napra pedig az is kiderült, hogy a kétgyermekes édesanyának új párja van, aki nem más, mint G.w.M.

Egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és Varga Márk egy párt alkotnak. Azóta rengeteg mnden történt velük, és bár sokan azt remélték, kapcsolatuk hamar zátonyra fut, az idő őket igazolja. A szerelmesek már jegyben járnak, és első közös kislányukat várják.

Kulcsár Edina kedd este a közösségi oldalán emlékezett meg élete fontos évfordulójáról:

– írta a videó alá.

@edinakulcsar_official 1 éve ilyenkor hoztuk nyilvánosságra a szerelmünk, ami nem volt zökkenőmentes, de talán erre mondják azt, hogy szerelem mindenek felett és hogy az igaz szerelem bármit kibír. Ez a videó egy Story fotózás alkalmával készült, egy picit kevesebb mint 1 éve. Ez volt az első fotózásunk. @GWMMUSIC_OFFICIAL ♬ Happiest Year - Jaymes Young

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.