Eljegyezték Kulcsár Edinát: videón mutatta meg a gyűrűt

eljegyzés lánykérés G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi, ünnepi időszak mindig különleges, ám az egykori szépségkirálynő mesébe illő módon zárja az idei évet.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata elképesztő sebességgel halad előre. A fiatalok év elején álltak nyilvánosság elé, és sokak meglepetésére felvállalták kapcsolatukat. A nyár végén ismét ledobták a hírbombát, ugyanis bejelentették, hogy Edina állapotos, aki ezért lemondta szereplését a Dancing with the Starsban.

Ezt követően babaváró partijuktól és költéseiktől volt hangos a sajtó, a napokban pedig arról cikkeztünk, hogy a modell hamarosan új dallal jelentkezik, ám mindent elhomályosít most a lánykérés híre.

– mondta a Blikknek Kulcsár Edina.

A rapper és kedvese egy luxuslakosztályban tölti a karácsonyt megelőző napokat, és vélhetően ott kerülhetett sor az eljegyzésre is. A gyűrűt Edina saját Instagram-oldalán, egy videóban mutatta meg követőinek. A pár másodperces kisfilm alá vegyesen érkeznek a gratulációk és a rosszindulatú hozzászólások is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.