Frissen nyíló, mesebeli szállodák a világ minden tájáról - Fotók

világszerte hotel Accor nyitás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja nemrég bejelentette, hogy izgalmas újdonsággal bővíti márkái egyedülálló hálózatát. A globális Handwritten Collection portfólió tagjai elbűvölő, meghitt hangulatú, személyes élményt nyújtó, kiemelkedően otthonos és stílusos szállodák. Az Accor a csatlakozásról már világszerte több mint 110 hotellel tárgyal, amelyek összesen több mint 11 500 szobával rendelkeznek. Ezek közül 12-vel megszületett a megállapodás, és várhatóan öt hotel 2023 első harmadában meg is nyílik.

A Handwritten Collection következő hónapokban nyíló szállodái:

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection, Sanghaj, Kína
Nyitás: 2023. január 19.

A Sheshan Nemzeti Park közelében található Hotel Shanghai Sheshan Oriental több mint 124 000 négyzetméternyi parkosított kertjében szabadtéri élményfürdő nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. Az elsőként megnyíló Handwritten Collection hotelben külön szervizcsapat gondoskodik a teaszeánszokról és a vendégek élményszámba menő vacsoráiról.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection, Saint Gervais, Franciaország

Nyitás: 2023. január 19.

Az elegáns, művészi nyaralónak tervezett Le Saint Gervais Hotel & Spa a szecessziót kortárs stílusjegyekkel ötvözve kelti életre a történelmi falak szépségét. Az oszmán kultúrát olyan elemek idézik meg a vendégélményben, mint az olvasósarok vagy a fürdőben felszolgált török kávé és gyógyteafőzetek.

Forrás: (c) Arnaud LAPLANCHE/Arnaud Laplanche

Forrás: (c)Laplanche Arnaud/Laplanche Arnaud

Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection, Perth, Ausztrália

Nyitás: 2023. február

A Wonil Hotel a Swan folyó partján, a Kings Park mellett, Perth központi üzleti negyedétől néhány percre található, elegáns, modern környezetben. A vendégek élvezni fogják a stílusos bázist, ahonnan elindulva felfedezhetik az állandó napsütéséről és kristálytiszta strandjairól ismert, vibráló várost.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Hotel Morris, Handwritten Collection, Sydney, Ausztrália

Nyitás: 2023. február

Az olasz reneszánsz stílusú épületben helyet kapó 82 ágyas Hotel Morris egy nagyobb felújítás után a Handwritten Collection tagjaként nyitja meg újra kapuit. Az európai elegancia és az ausztrál karakter a szálloda történelmi gyökereit tiszteletben tartva fonódik össze.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Le Splendid Hotel Lac d'Annecy, Handwritten Collection, Annecy, Franciaország

Nyitás: 2023. április

A városközponthoz és az Annecy-tóhoz közel fekvő Splendid Hotel egyedülálló art deco stílusjegyeket hordoz, egy csipetnyi modernitással az 1950-es évekből. A neves dizájner, Thierry D'Istria által tervezett belsőt eklektikus műalkotások, szobrok és vintage darabok egészítik ki.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Handwritten Collection, Toulouse, Franciaország

Nyitás: 2023. május

A történelmi belváros szívében, a legszebb sugárúton emelt Hotel Les Capitouls Toulouse Center elbűvölően meleg hangulatú atmoszférába invitálja vendégeit. Az eredetileg magánháznak épült, történelmi múltú szálloda elegánsan ötvözi a toulouse-i téglaboltozatok báját a modern kényelemmel és a fenntartható design új elemeivel.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Oru Hub Hotel, Handwritten Collection, Tallinn, Észtország

Nyitás: 2023. május

A Tallinn központjában, a történelmi óvárosban, a tengerparttól rövid autóútra található Oru Hub Hotel jógázással és teaszobával várja vendégeit. A két évig tartó nagyszabású felújítás után a szálloda új vendégélmény-koncepciója egyedi módon fogja ötvözni a kikapcsolódást, a munkavégzést és az étkezést.

Forrás: Life.hu
Forrás: Tõnu Tunnel/Tõnu Tunnel

Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection, Paris, Franciaország

Nyitás: 2024. tavasz

A Paris Montmarte Sacré Coeur hotel – jellegzetesen párizsi homlokzata mögött intim és hangulatos szobáival – a Sacré-Coeur-bazilikától és a gyönyörű Montmartre macskaköves utcáitól néhány perces sétára fekszik. A szálloda ideális kiindulópontként szolgál majd a francia főváros felfedezéséhez.

Forrás: Life.hu

Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.