Napi horoszkóp (2023. január 26.): a Kost és a Mérleget kellemes meglepetés éri

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön több csillagjegynek is hoz a sors valami váratlant, meglepőt az útjába. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha eddig magányos voltál, a mai nap esélyes lehet, hogy találkozol valakivel. Persze először is a hitedet, és a szerelemre való hajlandóságodat kell ehhez magadban megerősíteni. Képzeld el, kit is szeretnél magad mellett látni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha valamilyen hivatalos elintézni valód van, akkor jól teszed, ha rögtön azzal kezded a napodat. A nap további részében ugyanis zavarba ejtő jelenetekre, időhúzásra számíthatsz. De ha a legfontosabbon már túl vagy, akkor ez nem fog úgy aggasztani.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön sehogy sem találod a helyed. Úgy érzed, olyan helyzetbe kerültél, ahonnan nem látod tisztán a kiutat. Ha nem tudsz dönteni, hogyan tovább, keress fel egy asztrológust, kártyavetőt, vagy legalább egy rokon öregasszonyt. Jó ötletet kaphatsz tőlük.

Napi horoszkóp (2023. január 26.): a Kost és a Mérleget kellemes meglepetés éri Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy nagy feladattal birkózhatsz meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tenni egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségedet, örömödet oszd meg másokkal is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Jobban kellene ügyelned az időbeosztásodra! Te nem szereted a rutinmunkát, különösen, ha mások mondják meg, hogy mit kellene tenned. Ám, ha te magad vállaltad, akkor nem szólhatsz egy szót sem. Ma hajtós napod lehet, ha be akarod fejezni a feladataidat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön a stílusodra kellene egy kicsit jobban figyelned: sokakat megbánthatsz, ha túl gyorsan mondasz ki dolgokat. Nem mintha nem tapintanál rá a lényegre, sőt. De ez fájó lehet. Inkább csak négyszemközt tegyél megjegyzéseket, és akkor se csípős hangon.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.