Brutális kockahasat villantott Baronits Gábor barátnője, Oczella Eszter

Oczella Eszter testépítés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Oczella Eszter már évek óta testépítőként ér el sikereket.

Eszter négy éve kezdett tudatosan foglalkozni a testépítéssel, bár saját bevallása szerint az egészséges életmód mindig ontos volt számára. Nem éli meg lemondásként, hogy oda kell figyelnie arra, mit és mennyit eszik.

"Tavaly januártól december közepéig kisebb megszakításokkal végig versenyeztem, december végén pedig sikerült kijutni a profi testépítő-olimpiára, tehát az egész évem nagyon feszített tempóban telt, de karácsonykor kicsit ki tudtam kapcsolni a családommal" - mesélte a Blikknek. Ilyenkor persze belefér a lazább étkezés is, nem tartja olyan szigorúan a diétáját. Párja, Gábor azonban a mindennapokban sem feltétlenül követi Eszter étrendjét.

"Gábor sokszor teljesen más jellegű ételeket szokott enni, mint én, de ez számomra nem okoz gondot. Az elmúlt években teljesen átalakítottam az étrendemet, válogatott alapanyagokat használok és versenyidőszakban akkor sem csábulok el, ha a szeretteimmel betérünk egy étterembe. Szerettem volna valami maradandót alkotni, ami a testépítéssel, úgy érzem, sikerült" – mondta Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.