Először mutatta meg kislányát Nick Jonas és Priyanka Chopra

Nick Jonas kisbaba Malti Marie Priyanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges eseményen mutatta meg először 12 hónapos kislánya arcát Nick Jonas és Priyanka Chopra.

A Jonas Brotherst csillaggal tüntették ki a Hollywoodi hírességek sétányán. A különleges alkalomra Nick Jonast elkísérte felesége, és egyéves kislánya, Malti Marie is - írja a People magazin.

A 30 éves Nick a beszédében megható módon nyilatkozott feleségéről és kislányáról:

"Gyönyörű feleségem, te vagy a nyugalom az őrültben, a szikla a viharban, szeretem, hogy házasok vagyunk. Ez a legnagyobb ajándék. Szeretem, hogy együtt vagyunk szülők, szóval Malti Marie... Szia, kicsim! Alig várom, hogy 15 év múlva idejöhessek veled, és zavarba hozhassalak a barátaid előtt."

Ahogy arról korábban is írtunk, Nick Jonas és Priyanka Chopra 2018-ban kötötték össze az életüket egy több napon át tartó ünnepség keretein belül. Egy európai értelemben vett hagyományos, fehér ruhás esküvőn, valamint egy hagyományos indiai szertartáson is kimondták a boldogító igent. Első kislányuk béranya segítségével született, 12 héttel korábban a vártnál, ezért születése után több mint 100 napig még kórházban kellett maradnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.