Peller Mariann fejen állva írta meg első könyvét: "Minden, amit írok sugallatra érkezik"

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
sugallat könyvírás Peller Mariann könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sikert sikerre halmoz a könyveivel, most pedig azt is elárulta, hogy miként születnek a spiritualitást sem nélkülöző regényei.

Íróként is igazán szép sikereket könyvelhet el Peller Mariann, akinek regényét szinte falják az olvasók. A műsorvezető állítja, a regényeket ő „csak" megírja, a történetet viszont az égiek sugallják neki.

„Az első könyvön már dolgoztam, 80%-ban kész volt, amikor Szabados Ági rám írt a születésnapomon, hogy nem lenne-e kedvem egy könyvet írni. Szívesen dolgozna velem, megjelentetné. Véletlenek nincsenek, azonnal elkezdtünk együtt dolgozni a könyvön, amely egy blokkoldó, tisztító regény lett. Nagyon sok visszajelzést kaptam, hogy azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint a regény szereplői – egy szerelmi háromszögben – mennyit segített a könyv. Éreztem, hogy nekem ezzel a regénnyel még feladatom van és szinte azonnal megszületett bennem a második, harmadik, sőt már a negyedik, lezáró története is" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Peller Mariann, aki úgy érzi, a történeteket ő csak leírja: az ihlet az égiektől érkezik.

Forrás: Peller Mariann - Instagram

„Minden, amit írok, sugallatra érkezik. Van egy ilyen, speciális „antennám", sőt, stimulálom is azt. Amikor az első regényemen dolgoztam, naponta 2x4 percet álltam fejen, hogy stimuláljam a tobozmirigyem. Ez az "antenna", amely utat nyithat a gondolatátvitelhez. Ha leülök, hogy leírjam a szöveget, csak úgy áramlik és hagyom, hogy vigyen a sugallat. Nekem az írás egy folyamatos tanítás" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Peller Mariann. A beszélgetés ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.