Czippán Anett újra szerelmes: közös fotóval tudatta az örömhírt

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
fotó szerelem Czippán Anett Czipáán Anett új párja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett hat év után 2021-ben döntött úgy, hogy elköltözik párjától, akivel közös gyermekük is született. A szétválás után a műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy újra szerelmes. 

Czippán Anett válása után két évvel talált rá a szerelmére egy kollégája személyében. A műsorvezető akkor már anya volt, új párjával közös gyerekük pedig 2017 novemberében született meg. A boldogságuk sajnos nem tartott örökké. Hat év után 2021-ben útjaik elváltak egymástól.

"Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg"

- árulta el korábban a Story magazinnak a kétgyermekes édesanya, akire nemrég ismét rátalált a szerelem.

Czippán Anett újra szerelmes: közös fotóval tudatta az örömhírt Forrás: Facebook/Czippán Anett

Szerelmével első közös fotójukat a közösségi oldalán osztotta meg.

"Bár lételemem, az utóbbi időben mégis nehezebben ment a nevetés. Újra kellett építenem mindent. Sokszor elfáradtam, sokszor elfáradok, de van, aki sosem engedné, hogy feladjam, aki mellettem van és vigyáz rám, aki arra biztat, hogy szeressem az életem"

- írta a fotó mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.