Hamarosan megszületik Gianni Annoniék második gyermeke: így viseli Zita az utolsó heteket

Forrás: Instagram/Gianni -
terhesség Gianni Annoni gyerekvállalás Debreczeni Zita várandósság Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni Annoni a Mokkában vendégeskedett, és amellett, hogy egy isteni finom tökös tortellini elkészítésében segédkezett, elárulta, hogy viseli szerelme, Zita a második terhességét.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Debreczeni Zita és Gianni második gyermeküket várják. Kisfiuk, Gianfranco Máté két évvel ezelőtt született, és érkezése után nagyon hamar elhatározták, hogy szeretnének egy kistesót is. Bár Zita hamar teherbe esett, sajnos tavaly márciusban elvetélt, néhány hónappal később azonban megfogant a gyermekük, akit tavaszra várnak.

A csütörtök reggeli Mokkában Gianni elárulta, hogy már nagyon várják a második babát, aki öt hét múlva érkezik. A beszélgetésből az is kiderült, hogy akárcsak az első gyermekük, a kistestvér is kap egy olasz és egy magyar nevet.

"Most úgy van, hogy Zita egyre közelebb van, már csak öt hét van hátra. Nem egyszerű neki most, mindig mondja, hogy a gyerek oda fekszik, ahova nem kéne. A tüdején, a szervein, folyamatos mozgásban van, nagyon aktív

- magyarázta Gianni, aki ott segít szerelmének, ahol csak tud.

Forrás: Instagram/Gianni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.