A modell és műsorvezető, valamint étteremtulajdonos férje tavaly ősszel hatalmas örömhírről számoltak be, miszerint ismét gyermeket várnak.

A hír annak fényében volt különösen örömteli, hogy nem sokkal előtte volt egy vetélése Debreczeni Zitának. A modell tavaly márciusban már a tizedik hétben járt, amikor út közben megtörtént a baj. Félre kellett húzódniuk az autóval, majd rögtön a kórházba siettek, ahol kiderült, elveszítették a babát.

Debreczeni ZitaForrás: Instagram/Debreczeni Zita

Szeptemberben azonban megtörtént a csoda, és Zita ismét állapotos lett. Korábban hat évet kellett várniuk, míg megfogant a kisfiuk, de most a lombikprogrammal sikerült rövidebb idő alatt teherbe esnie.

A modell a napokban lehetővé tette, hogy követői kérdezzenek tőle az Instagramon. Az egyik kérdésre adott válaszából kiderült, hogyan élte meg a vetélést, hogyan tudott továbblépni.

"Nekem rengeteg traumát kellett már feldolgoznom az életem során, ezért tudom talán a nehézségeket »kicsit« könnyebben venni. Természetesen nem akkor, abban a pillanatban, de a feldolgozás időszaka rövidebb. Egyszerűen megyek előre... Ami történt, megtörtént... Nem tudok változtatni rajta... Bízok benne, hogy sikerülni fog... És nem vagyok egyedül... Még ha azt is érzem néha... Te sem vagy egyedül" – írta Zita az Instagramon.

A sztáranyuka arra kérdésre válaszolva, hogy mikor érkezik a második baba, elárulta, hogy tavasszal már négyen lesznek, és arról is vallott, miért nehezebb a második terhessége.

"Egyértelműen a második várandósságom a nehezebb. Most van egy 2 éves, örökmozgó, dacos kisfiam, aki folyamatos figyelmet igényel! Az első babát a covid idején vártam és lényegesen többet tudtam pihenni..."