Fák zuhantak Zalatnay Sarolta autójára a hétvégi szélviharok miatt

Life TV -
Zalatnay Sarolta szeles idő kidőlt fa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencséje volt Zalatnay Saroltának, mivel az autóján lévő ponyva felfogta a fákat, így nem keletkezett kár. 

Az énekesnő jelenleg egy barátja tárnoki házában él, ugyanis a bank elvitte a házát. Zalatnay Sarolta most arról számolt be, hogy a ház kertjében fákat tépett ki a hatalmas szél, amelyek közül több is az autójára dőlt.

Life TV

"A hétvégén a szeles időben több fa is kidőlt a kertemben. Csak a hatalmas reccsenést és a puffanást hallottam. Annyira megijedtem, hogy azt hittem, infarktust kapok, főleg, amikor megláttam, hogy a kertben parkoló autómra zuhant minden. A Jóisten velem volt, mert szerencsére az autómon lévő ponyva felfogta az ütést, így nem keletkezett kár. Az villanyvezetékek is épek maradtak. Nagyon hálás vagyok a Katasztrófavédelem munkatársainak, akik tíz percen belül itt termettek, és levágták a fákat" – mondta a Blikknek Zalatnay, aki hálája jeléül kávéval kínálta a kiérkező szakembereket, és egy-egy őt ábrázoló posztert is ajándékba adott nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.