Tolvai Reni őszintén vallott a magánéletéről: "Sírva hívtam fel az anyukámat..."

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
család magánélet Megasztár Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni hazánk egyik igen megosztó személyisége. Sokan elítélték őt a stílusa miatt, ám most pont ezért szeretik ennyire. Egy interjúban őszintén beszélt a magánéletéről.

Reni elmondta, hogy nagyon jó gyermekkora volt, a szülei mindig támogatták őt. Már korán kiderült, hogy vonzódik a zenéhez, szülei pedig mindent megtettek annak érdekében, hogy azt csinálhassa, amit szeretne.

Arról is beszélt, hogy bár sok sértő üzenetet kap a közösségi oldalain, de ezek mára nem hatják meg.

"Ezeket a felületeket fotóalbumként használom. Nem jellemző, hogy kiöntsem ott a lelkemet; arra itt vannak a barátok, a család. Régen érzékeny lány voltam, megviseltek a dolgok. Rosszul érintett, ha megírták, hogy villantottam valahol. Mostanában vettem észre, hogy az évek múlásával egyre kevésbé érdekel. A sok kritika ellenére nem változtam meg. Ugyanúgy szeretem a kirívó, extrém ruhákat. Attól, hogy nincs olyan posztom, amiről ne írnának valamit, én nem akarok megváltozni. Nem zárkózom be csak azért, hogy ne bántsanak tovább" – mesélte, majd a bántó üzenetekre is kitért.

"Szoktam ilyeneket kapni és látni, de teljesen hidegen hagynak. Már nem is bántanak meg. Kapok olyan sértő üzeneteket, amiken a barátaimmal jókat szoktunk mulatni. Kell azért egy vastag bőr az arcra, hogy ne hassanak rám. Úgy érzem, tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mit szeretnék csinálni, szóval nem tudnak megbántani" – fogalmazott.

tolvai reni Forrás: Facebook/Tolvai Reni

Az énekesnő a 2010-es Megasztárban való szerepléséről is mesélt. Elmondása szerint nem okozott neki gondot, hogy vidékről Budapestre költözzön a műsor miatt, felkészülten érkezett, és tudta, hogy meg akarja nyerni a tehetségkutatót. Később azonban már nehezen viselte a pörgést.

"Beleőrültem. Nehéz volt. A szüleim a műsor után egy évvel költöztek fel. Ez az időszak hihetetlenül nehéz volt, hiszen nem volt idő pihenni: naponta négy fellépésem volt. Egész nap a buszban ültem, nem is tudom, hogyan oldottam meg a dolgaimat. Konkrétan gyerek voltam, 19 éves. Előtte soha életemben nem főztem vagy mostam. Ezek a problémák mind rám zúdultak úgy, hogy közben végig koncerteztem. Volt, hogy sírva hívtam fel anyukámat, hogy azonnal jöjjön fel, mert nem tudom megoldani a dolgaimat" – idézte fel a Blikknek, majd életének legnehezebb időszakáról is mesélt, amikor egyik pillanatról a másikra meghalt az édesapja.

"Ez a legnagyobb trauma az életemben; nem lehet megszokni vagy elfogadni. Minden egyes nap hiányzik, és minden egyes nap vágynék arra, hogy újra beszélhessünk. Ez egy óriási törés volt az életemben" – árulta el Reni, akinek a szerettei jelenléte segített feldolgozni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.