VV Dani édesanyja szerint a villán kívül esélye se lenne Melinának a fiánál

Forrás: RTL -
édesanya VV Melina párkapcsolat VV Dani Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dani édesanyja úgy gondolja, hogy normális körülmények között VV Melinának semmi esélye nem lett volna a fiánál, emellett attól tart, hogy a lány csak érdekből közeledett Danihoz.

A ValóVilág idei szériájának hatodik párbaján Dani és Márió küzdöttek a versenyben maradásért, végül Dani távozott a villából. Dani édesanyja a Telenovellának nyilatkozott fia és Melina kapcsolatáról: számára meglepő volt, hogy fia egy ilyen típusú nőt választott.

vv melina kielégítette vv danit Forrás: RTL

"Daninak egyáltalán nem esetei az ilyen típusú lányok, akik agyon vannak tetoválva. De én nem akarom megmondani, hogy mit csináljon, majd eldönti, mi a helyes" – mondta, majd arról beszélt, fia igen népszerű a lányok körében. Továbbá attól is tart, hogy Melina érzései nem őszinték Dani iránt.

"Attól is tartok, hogy Melina tönkreteszi Danit, aki össze fog omlani, ha esetleg itt kint már nem folytatódik a viszonyuk, és kiderül, hogy a villában csak érdekből közeledett hozzá" - idézi az anyát az RTL. Bár egyelőre úgy tűnik, a páros rosszul viseli, hogy nem lehetnek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.