Heti horoszkóp (2023. február 13-19.): Valentin-nap és minden más jön a héten

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a hetet egészen bizonyosan a Valentin-nap határozza meg. Minden a szerelemről, a szeretetről, a szerelmesekről szól. S ez épp így van jól. Mi mindent jelez még a heti horoszkóp erre a februári hétre? Minden fontos információt megtudhatsz.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Akár kedveled a Valentin napot, akár nem, minden tele lesz vele a héten: a közösségi oldalak és a boltok is. Szerencsére a Hold lelkesítő jegyben jár, ami jó hatással lesz rád. A hét második felében az idő múlása döbbenthet le. Ezt a Nap-Szaturnusz együttállás és a Halakba lépő Nap is megerősíti. Ez arra jó, hogy értékeld, élvezd a pillanatot, és vedd ki belőle a legjobbat...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Egy barátod vagy kollégád fura sztorija összezavar. Hiszed is, meg nem is. Ezen a héten ne akarj tisztán látni, a bolygók szerint nem fog sikerülni. Más területen tudsz és kell is a józan eszedre hallgatnod. Ha dönteni akarsz, akkor időzítsd péntekre! Akkor lesznek a legkedvezőbbek a konstellációk. Hétvégén foglalkoztat a jövő. Álmodozz, tervezgess!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Valentin nap kivételes szerelmes hangulatban talál meg téged. Nem várod, hogy mások kedveskedjenek neked, te adsz valamit. És nem csak a szerelmednek. Akkor jársz jól, ha nem vársz viszonzást. Szerdán a Vénusz-Neptunusz, csütörtökön a Nap-Szaturnusz együttállás gondolkoztat el a "hogyan tovább"-ról. A hétvégéd izgalmas és kalandos lesz, ha nem maradsz otthon...

Heti horoszkóp (2023. február 13-19.): Valentin-nap és minden más jön a héten Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn, kedden és szerdán a vizes jegyekben járó bolygók szerint hajlamos leszel pityeregni. Ez a kedvező fényszögeknek köszönhetően a meghatottság könnyei lesznek. A hét második felében szigorúbbnak kell lenned az időbeosztással kapcsolatosan, máskülönben szaladhatsz. A hétvégéd drága lesz, ha mindenfélét összevásárolsz. Fogd vissza a költekezést!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Idén kedved lesz a Valentin naphoz. De inkább viccesen állsz hozzá, semmint romantikusan. Legyél óvatos, mert a másik mást várhat. Egy csütörtöki Nap-Szaturnusz együttállást komolyan kellene venned. Valaki bölcs dolgot mond vagy mutat. Utánozhatnád őt. A hétvégéd szerelmesebbnek ígérkezik, mint a keddi Valentin nap. Most is ünnepelhetsz, és mehetsz programokra.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten sokféle embertől sokféle hatás fog érni. Nem szabad az önértékelésedet rájuk bíznod, mert összezavarodhatsz. Ez nem újdonság, előfordult már, hogy kiengedted a kezedből a gyeplőt, és nem lett jó vége. Emellett a szerelmi életed felélénkülhet. Ha van párod, akkor vele, ha nincs még, akkor új partnerrel élhetsz meg szerelmes perceket, órákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.