Katalin hercegné hadat üzent Harryéknek: így bizonyította be, hogy cseppet sem rideg

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
Katalin Harry rideg Meghan Markle Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné hadat üzent azoknak, akik szerint túl rideg, és a heti királyi programjai alatt ölelkezésbe kezdett.

Harry és Meghan a közelmúltban azzal a kritikával illette Katalint, hogy a hercegné túl rideg. Vilmos felesége - sokak szerint emiatt - a heti királyi programjai alatt önfeledt ölelkezésbe kezdett: Katalin Preet Chandi antarktiszi felfedező kapitányt és egy nyugdíjas tanárnőt is a keblére ölelt.

A 41 éves walesi hercegné szerdán egy iskolai látogatás alkalmával gratulált Preet Chandi kapitánynak az Antarktiszon tett rekordot jelentő expedíciójához, csütörtökön pedig egy korábbi tanárával találkozott, és mindkettejüket megölelte -írja a People magazin.

Egy Katalinhoz közel álló barát azt mondta a hercegnéről, hogy ölelkezős típus, emellett pedig melegszívű és barátságos.

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

Meghan Markle korábban nagyon lehangolóan fogalmazott a britek formális viselkedéséről, a királyi családról pedig úgy fogalmazott, hogy a külső formaságok a bennsőre is átragadnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.