gyermeknevelés Shaping Us Katalin hercegné kisgyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné Shaping Us néven futó legújabb projektjével a kisgyermekkor jelentőségére szeretné felhívni a szülők figyelmét. A gyermeknevelésről séta közben adott interjút a háromgyermekes édesanya. 

A Shaping Us kezdeményezés kapcsán Katalin hercegné Roman Kempnek adott interjút, akivel többek között a gyermeknevelés nehézségeiről is beszélgettek.

"Minden család más. Mindannyiunknál eltérő a ránk nehezedő nyomás, ezért is hívjuk fel a figyelmet a korai gyermekkor fontosságára. Nem arról van szó, hogy extra nyomást helyezzünk a családokra. Valójában azt mondjuk, hogy támogatásra és segítségre van szükségük ahhoz, hogy újrarendezzék a prioritásokat a családi, otthoni élet és a gyereknevelés területén, mert ez napjainkban nagyon nehéz"

- mesélte a hercegné, aki hozzátette, hogy szeretettel bármit meg lehet oldani.

"A környezet, amiben felneveled a gyereked, ugyanolyan fontos, mint az élmények, amikbe bevonod őket. Nem az számít, hány játékuk van, vagy hogy hányféle utazásra mentek el velük. Az a fontos, hogy megfelelő érzelmi támogatást kapjanak, és ezt az életükben jelenlévő felnőttektől kaphatják meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.