Müller Péter: A szív hangjai egyszerűek

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 AstroStar/Shutterstock. No use without permission./Astrostar -
Müller Péter szeretet heti útravaló szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A szív hangjai egyszerűek. Ha Beethoven szerelmes, nem a Hetedik Szimfóniát dúdolja a lány fülébe, inkább valami örökzöldet.

A jézusi igék nagyon egyszerűek: „Szeressétek egymást!"

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 AstroStar/Shutterstock. No use without permission./Astrostar

Az már csak kicsit nehéz, de egyszerű: „Az ellenségeiteket is." És nem erről szól minden örökzöld dal? Boldogan, vagy boldogtalanul, ha ez valamiért mégse megy. Kétféle dal van, s művészet is: örökzöld, és örökszürke. Minden emberi tragédia és baj, konfliktus és tönkremenés visszavezethető a szeretet hiányára. A depresszió is. Ezen ne is gondolkozz, mert szíved tudja, hogy igaz.

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.