Novák Katalin nosztalgiázott: megmutatta, milyen menyasszony volt

esküvő házasság Novák Katalin köztársasági elnök menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Katalin a házasság hetének alkalmából tett ki egy képet a közösségi oldalára.

"Kezdődik a házasság hete, amelynek jelmondata: Szeretetbe kapaszkodva. Istvánnal mi 21 éve kapaszkodunk együtt a szeretetbe" – írta Novák Katalin a Facebookon, ahol a jövő héten kezdődő országos program mellé állva férjével együtt ő is népszerűsíti a házasság intézményét.

Magyarországon 2023-ban tizenhatodik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

A szervező egyházak és civil szervezetek egy héten át az ország ötven településén száznál több programmal hívják fel a figyelmet a házasság, a család értékeire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.