Napi horoszkóp (2023. február 16.): a Kos bízik önmagában, a Skorpió a belső hangra figyeljen

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bak legyen rugalmas, mert most gyors változások következnek, amikhez alkalmazkodnia kell. Napi horoszkóp minden csillagjegynek csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Sziklaszilárdan állsz egy magaslaton. Ez akkor is így van, ha a világ szemében nem úgy tűnik. Ezért a nagy önbizalmadért vélhetik rólad egyesek, hogy önhitt, beképzelt vagy. Pedig jól teszed, ha tudod, mit érsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az otthoni légkör feszültségeit a szokásosnál nehezebben viseled el. Az az igazság azonban, hogy sajnos saját magad is képes vagy szítani azt. Az önmagaddal való elégedetlenségedet, frusztrációidat vetítheted ki rájuk.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamilyen téren legszívesebben a homokba dugnád a fejed. A legvalószínűbben a párkapcsolat az, amely nehéznek tűnik most a számodra. A probléma elkendőzésével csak elodázod a megoldást.

Napi horoszkóp (2023. február 16.): a Kos bízik önmagában, a Skorpió a belső hangra figyeljen Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Több kedvességgel és belátással kellene közeledned a párodhoz. És, ellentmondásos módon ugyanakkor több kritikával is. Mert ugyan nincs mindenben igaza, és szüksége van az iránymutatásodra, de csak ha jó szívvel teszed.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Te, habár nemigen mutatod ki, nagyon érzelmes, érzékeny személyiség vagy. A mai napon is szerezhetsz lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott veled. Ne hagyd annyiban, inkább kérdezz rá!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne gondold azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tudsz oldani. Nagyon is szükséged van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérd bátran, ha nem találsz más megoldást. Örömmel segítenek neked!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.