Elvetélt a béranya, aki Rebel Wilson gyermekét hozta volna világra

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
vetélés Rebel Wilson béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebel Wilson elárulta, hogy kislánya születése előtt is várandós volt a babájával egy béranya, ő viszont elveszítette a magzatát.

Rebel Wilson kislánya, Royce Lillian tavaly novemberben jött a világra. A világhírű színésznő soha nem titkolta, hogy meddőségi problémákkal küzd, a gyermeke béranya segítségével született meg.

Wilson a The PickUp podcastben mesélt arról, hogy a kislánya születése előtt is várandós volt a babájával egy béranya, ő viszont elveszítette a magzatát.

Elvetélt a béranya, aki Rebel Wilson gyermekét hozta volna világra Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

"Béranya segítségével próbáltam babát vállalni, és az embrió sajnos elment, ami nagyon... Annyira izgatott vagy, amikor nekiindulsz a dolognak, és ez nagyon szomorú volt. Akkoriban gyászoltam, de aztán lett egy második embriónk, ami csodálatos volt"

– mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.