Ilyen viszonyban van most exével, G.w.M-mel Nagy Melanie

Nagy Melanie, Instagram -
G.w.M exe G.w.M Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és volt párja, Nagy Melanie a mai napig nem beszélnek egymással. A nő elmondta, miként éli meg, hogy fenekestül felfordult az élete és az egész ország megismerte. 

„Nincs köztünk kommunikáció, Márkkal nem beszélünk. A gyerekekkel kapcsolatban van egy rend, amihez mindketten tartjuk magunkat. Ez jelenleg működik" – nyilatkozta a Hot!-nak Nagy Melanie, de hozzátette, nem csak hátránya van a körülötte lévő nagy felhajtásnak, amit ki is használ.

Nagy Melanie, Instagram

„Azt gondolom, hogy egy olyan típusú ember vagyok, aki igyekszik minden helyzetből a legtöbbet kihozni, illetve próbálom csak a pozitív dolgokat beengedni az életembe. Ez a figyelem, ami most körülvesz, annak ellenére szegeződött rám, hogy nem feltétlenül szerettem volna, de úgy vagyok vele, ha már a szakításom okán a középpontba kerültem, akkor kihasználom a lehetőségeket. Kaptam is egy felkérést, sikerült elhelyezkednem a Dikh Rádiónál és a televízióban is kipróbálhattam magam műsorvezetőként. Fontos volt, hogy az, amit én képviselek, átjöjjön a hallgatóknak és a nézőknek is. A jövőben is erre fogok törekedni, szeretnék minél többet átadni ebből" – tette hozzá Melanie, akit a közemúltban a válófélben lévő Kucsera Gáborral is hírbe hoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.