Napi horoszkóp 2023. február 19.: a Kos segítséget kap, a Mérlegnek különleges szerencséje lesz

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűz sok segítséget kap a barátaitól ahhoz, hogy megoldja a gondjait, csak fogadja meg az okos tanácsot. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ma eljött a cselekvés ideje egy fontos kérdésben! Egészen természetes, magától értetődő magabiztosság jellemez. A bolygók igazán jó hátteret adnak, hogy a terveidet valóra tudd váltani. Fogadd el a segítségedre sietőket is. Jó szándék vezeti őket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Akkor jársz jól, ha ma nem vállalsz hosszú távra elkötelezettséget, vagy nem döntesz nagy horderejű ügyekben. Mert amit most megígérsz, arra néhány nap múlva már nem is emlékszel, annyira elsodornak az események.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A pároddal mostanában kevés időt tudtok együtt tölteni. Ezért ne érezd magad vétkesnek, hiszen nem tettél semmit, és ne is bizonygasd ezt, mert ilyenkor a szavak jelentése, amíg eljut a másik füléig, torzulhat. Szakíts inkább ma este egy kis időt kikapcsolódásra!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Most nem annyira a körülményektől, inkább a saját higgadtságodtól függ, sikerül-e kibékíteni a párodat, akit önfejűségeddel bántottál meg. Válaszd az őszinte bocsánatkérést, ez most az egyetlen út, és fontos is, hogy most összetartsatok.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A szerelemben elvárod, hogy a másik csodáljon, vagy a tenyerén hordozzon. A kérdés csak az, hogy a másiknak van-e kedve/ideje/energiája vasárnap ahhoz, hogy a kedvedet lesse. Ha nem, akkor vita, elégedetlenség várható a részedről.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Egy barátod ma sokat segíthet neked abban, hogy megoldd a magánéleti problémáidat. Te talán azt hiszed, hogy azok nem is problémák. Valaki végre felnyitja a szemet az igazságra. Hidd el, jobb így, mert így esélyed van valóban megoldani azokat.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.