Egyre csak tolódik Hajdú Péterék esküvője: mi állhat mögötte?

TV2 -
esküvő Láng Eszter tolódik Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár ismét elhalasztották az esküvőt, Hajdú Péter és Láng Eszter még az idén szeretne összeházasodni.

A Frizbi műsorvezetője és kedvese közel négy éve vannak együtt, ráadásul tavaly februárban született meg első közös gyermekük, Dominik. Hajdúék már régóta készülnek az esküvőre, de sosincs nincs idejük megszervezni, ezért tavaszról nyárra, legkésőbb idén őszre tolódik az időpont.

Mint kiderült, Eszter sosem élt kicsapongó életet, Péter a második komoly kapcsolata.

"Tizennyolc éves volt, amikor összejött az előttem lévő barátjával, és az egészen addig tartott, amíg engem meg nem ismert" – árulta el Hajdú, amit a kedvese is megerősített, majd az is kiderült, hogyan ismerkedtek meg egymással: az első találkozásra az RTL Reggeli című műsorában került sor, ahol Eszter a kulisszák mögött dolgozott, Péter pedig vendégként érkezett.

Hajdú Péter TV2

"Akkoriban mindketten kapcsolatban voltunk. Néztem, hogy tök jól néz ki ez a csaj! Aztán rákerestem Instagramon, ott a fotók elég bénák voltak, biztos az előző pasija készítette őket..." – mondta Hajdú, hozzátéve, hogy az akkori barátnőjével elmentek a Budapest Parkba, ahol Eszti is ott volt az akkori barátjára.

Bár innentől mindketten máshogy mesélték a történetet, abban egyetértettek, hogy hamar közel kerültek egymáshoz. A Parkban négy órát beszélgettek egymással, miközben Péter akkori barátnője a koncertet nézte, Eszter volt párja Péter elmondása szerint ivott, Eszter szerint azonban csak a barátaival volt. A koncert után pedig kezdetét vette az ismerkedési szakasz.

"Nyilvánvalóan hetekig, hónapokig semmi nem történt köztünk, mert mindketten kapcsolatban voltunk. Nem ez a típus egyikünk sem. (...) Aztán júniusban kaptam egy ultimátumot – mert Peti akkor már szakított –, hogy ha augusztus 31-ig nem lépek ki a kapcsolatomból, akkor ez a dolog befejeződik köztünk" - mondta Eszter, aki végül augusztus 31-én összepakolt és elköltözött a párjától, majd egy héten belül össze is költözött Péterrel - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.