"Csak én tudom, mit érzek" - Berki Mazsi visszaszólt az őt kritizálóknak

kritizálás kritika gyász Berki Mazsi szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián halála óta özvegye, Mazsi rengeteg bántást kap. Az édesanya sokszor szó nélkül tűri a kritikát, most azonban úgy tűnik, betelt nála a pohár, és egy posztban szólt vissza azoknak, akik állandóan őt fikázzák.

Nem elég, hogy Berki Mazsi tavaly elvesztette férjét, egyben gyermeke édesapját, a gyász mellett az emberek rosszindulatával is meg kell küzdenie. Az édesanya a mai napig rengeteg bántást kap, hol azért, mert rátalált a szerelem, hol pedig azért, mert nyaral, de a követői gyakorlatilag mindenben találnak kifogásolnivalót.

Mazsi ezúttal azoknak üzent, akik őt kritizálják, és az egyik posztja alatti kommentszekcióban mondta el a véleményét - szúrta ki a Blikk.

"Csak egy kérdés... 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek.

Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek"

– fakadt ki Mazsi, aki jelenleg a Maldív-szigeteken üdül kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.