Nyoma sincs a régi Pumped Gabónak: már a bulikban sem iszik az egykori partiarc

buli ivás életmódváltás Pumped Gabo életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változáson ment keresztül Pumped Gabo, akit az egész ország a különleges táncmozdulatai révén ismerhetett meg. A fesztiválozós partiarc ma már aktív környezetvédő, de nemcsak az ökológiai lábnyomára figyel oda, hanem saját egészségére is.

Pumped Gabo nemrég az Instagramon mutatta meg, jelenleg milyen életet él, és ennek bizony már nem része a fékeveszett bulizás, az italozás, és kiiktatta a junk foodokat is. Odafigyel arra, hogy mit eszik, rendszeresen sportol és edz, és új célja van, mégpedig, hogy még jobb formába hozza magát.

"A bulikon már egy ideje nem iszom, és mindig viszek kaját. Beállt egy új rendszer. Azóta elkezdtem hízni. Nehéz ennyi mindenre odafigyelni, a fellépéseket, edzéseket, üzleti dolgokat balance-ban tartani, de még nehezebb lenne soványnak maradni és hallgatni a »jól lefogytál tesó« szövegeket. A jövő héten várhatóan átlépem újra a 90 kg-ot" – írja posztjában Gabo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.