Csuti exe, Gina megosztotta érzéseit: "Nem lehet tudni, mi van a boldogság mögött"

Frizbi TV -
Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti volt barátnője, Gina Instagram-oldalán osztott meg érzéseit a kapcsolatokról. 

Kulcsár Edinával való szakításuk után úgy tűnt, Csuti is megtalálta a boldogságot Gina mellett, ám a románcuk nem tartott túl sokáig. Szakításukra szeptemberben derült fény, amit akkor Csuti így kommentált:

"Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz- felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Ginával. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!"

Csuti és Gina románca nem tartott sokáig Frizbi TV

Gina akkor nem szólalt meg, most azonban Megan Fox és Machine Gun Kelly szakítása kapcsán megosztotta érzéseit a kapcsolatokról Instagram-sztoriban.

"Érdekes az élet...mekkora szerelem, micsoda szavak...és most állítólag mégis megcsalta Megant... sose lehet tudni, valójában mi van a felszín alatt.... ezért se szabad attól rosszabbul érezni magunkat/irigyelni, amit kívülről látunk másoknál, nem lehet tudni, mi van a »boldogság« mögött" - idézi a Nuus Gina posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.