Beszédes sorokat tett közzé Gina, Csuti exbarátnője

Forrás: Instagram -
Gina ex üzenet Szabó András Csuti Csuti Szorcsik Viki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, az év eleji forgatag után mind Kulcsár Edina, mind pedig volt férje, Szabó András Csuti élete sínre került. Rájuk talált a szerelem és lenyugodtak a kedélyek is. A nyár végével viszont minden a feje tetejére állt: Edina bejelentette, hogy állapotos, Csuti pedig szakított a barátnőjével, és a pletykák szerint egy ismert színésznő miatt ért véget a kapcsolat.

A Csuti és Gina szakításáról szóló pletykák eljutottak az influenszer-üzletemberhez is, aki nem titkolózott, és saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy külön folytatják a fiatal lánnyal.

"Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz- felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinával. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!" – idéztük Csuti posztját egy korábbi cikkünkben.

Csuti Forrás: Instagram

A pletyka másik részét, hogy a Jóban Rosszban ismert színésznője, Szorcsik Viki miatt szakítottak volna, nem erősítette meg, sőt mind Csuti, mind Viki cáfolta, hogy egy párt alkotnának. A gyanút azonban erősíti, hogy a napokban mindketten ugyanarról a helyről, a pápai tavaktól posztoltak saját Instagram-oldalukra.

Csuti exbarátnője mindeddig nem szólalt meg a szakításról, és most is csak egy sejtelmes üzenetet tett közzé a korlátozott ideig elérhető történetében. A Blikk vette észre, hogy a lány Csernus Imre egyik idézetét posztolta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.