Napi horoszkóp 2023. február 24.: a Halak hallgasson a belső hangra, a Rákra szerelem vár

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas és az Oroszlán pedig tanúsítson egy kis önmérsékletet pénteken, most az viszi őket közelebb a céljaikhoz.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanított, pénteken elengedheted az aggodalmakat. Muszáj pozitív várakozásokkal tekintened a jövőbe, mert ezzel vonzhatod be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát felvillantja a sors előtted...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Meglepő fordulatra számíthatsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban. A korábbi akadályok varázsütésre hárulnak el az utadból. Nem tudni, milyen irányba halad tovább, de legalább eldől a dolog. Ideje az igazán fontos feladatokra koncentrálnod!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Pénteken a bolygók vitákat, feszültséget jeleznek a legközelebbi kapcsolatokban. Óvatosan bánj a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthetsz a másikon, amit nehéz lesz később begyógyítani.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ha szerelmi kalandokra vágysz, a sors teljesíti a kívánságodat. Egy titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életedbe: az már persze a te döntéseden múlik, vállalod-e az ezzel járó kockázatokat. Nem biztos, hogy megéri...

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha párkapcsolatban élsz, társad megpróbálja korlátozni a nagyravágyó, lelkes természetedet. Nem letörni akar, csak szeretne a hétköznapi teendők felé terelni. Érdemes hallgatni a jó szóra, muszáj végiggondolnod a részleteket is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nagyon sokat vállalsz magadra, s ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésedbe kerül tartani az ígéreteket mind a munkádban, mind a magánéletedben. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen vagy mindenkivel, ahogy pénteken is. A megoldás a kevesebb vállalás lehet... - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.