Megható szerelmi vallomás VV Máriótól VV Lisszának: "Nincs az az Isten, hogy nekem más lány kéne”

Forrás: Origo -
ValóVilág 11 VV Márió VV Lissza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Márió szombati kiesése után szerelmes üzenettel búcsúzott kedvesétől, VV Lisszától.

A ValóVilág szombati párbajában VV Márió maradt alul VV Melinával szemben. A fiú nem hagyta cserben villabeli szerelmét, egy romantikus videót készített neki, amelyben biztosította arról, hogy kint meg fogja őt várni és nem kell attól félnie, hogy talál valaki mást helyette.

Megható szerelmi vallomás VV Máriótól VV Lisszának: "Nincs az az Isten, hogy nekem más lány kéne" Forrás: Origo

"Szia, szerelmem! Ha ezt a videót látod, akkor sajnos kiestem. Kint megvárlak, nem kell félned, mert tudom, hogy ettől félsz. Nincs az az Isten, hogy nekem más lány kéne, vagy más nő kellene. Amiket mondtam neked, akármennyire is veszekszünk, akármennyire is vagyunk hevesek egymással szemben, akármennyire vagyunk idegesek egymásra, egyek vagyunk. (...) Van, hogy fennhangon, van hogy csúnyán beszélek veled, ezeket mind-mind sajnálom, mind-mind megbántam, és nagyon hálás vagyok ennek a játéknak, hogy megismertelek téged. Azt a kislányos, bűbájos mosolyodat. Ezt az érett nőt, aki igenis egy nő, de benne mégis egy kislány. Szeretlek. Szerelmesen" - hangzottak Márió szavai, amitől könnyekig hatódott Lissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.