Húsz évvel fiatalabb nőbe szerelmes Papp Gergő: egyelőre plátói a dolog

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Papp Gergő Papp Gergely szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég ért véget Papp Gergő, vagy ahogy sokan ismerik, Pimaszúr legutóbbi kapcsolata. A tévés két és fél év után lett ismét szingli, és míg sokan élvezik az egyedüllétet, ő nem rajong a magányos órákért.

A műsorvezető korábban hosszú ideig élt házasságban: feleségével, Judittal 2020-ban döntöttek a válás mellett, és békésen sikerült lezárniuk a közösen töltött tizenhét évet. A válás után mindkettejük életébe hamar beköszöntött a szerelem, ám Gergő azóta túl van egy újabb szakításon.

"Magány az van bennem. Egyre többen mondják, hogy isteni dolog egyedül élni, nem kell senkihez alkalmazkodni, szabad vagy. De én nem szeretek szabad lenni, szeretek másokhoz alkalmazkodni, közösen csinálni dolgokat. Meglepő módon nem a szexualitásra gondolok itt elsősorban, hanem lemenni sétálni a Dunapartra vagy fel az erdőbe..." – idézte a Blikk Papp Gergőt, aki Kadarkai Endre Nemek Igenje című műsorában beszélt magánéletéről.

Papp Gergő Fotó: Polyák Attila - Origo

A tévés a beszélgetés során elárulta, hogy szerelmes, ám érzéseit egyelőre nem viszonozza a kiszemelt nő, a nála húsz évvel fiatalabb, művészvilágban ismert illető. A lap megkereste a műsorvezetőt, hogy az egy hónappal ezelőtt felvett interjúhoz képest történt-e bármi változás?

"Nagyon sokat beszélünk, közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában. De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel. Jelenleg csak kötetlenül jól érezzük magunkat egymás társaságában" – árulta el Pimaszúr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.