Napi horoszkóp 2023. március 9.: a Bak előtt új utak nyílnak, a Nyilas jó hírt kap

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió nagyon jó napra számíthat csütörtökön, és valamiben különleges szerencse is éri. Napi horoszkóp következik minden jegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kissé tartózkodóbb vagy ma egy bizonyos helyzetben a kelleténél. Nem mersz felvállalni olyan megmérettetéseket sem, ahol pedig biztosan te lehetnél a nyerő. Pedig, ha folyamatosan visszalépsz, egy idő után esélyed sem lesz a győzelemre. A képesség elhagy, ha nem élsz vele.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön már nagyon érzed a tavasz közeledtét, és kinyílni látod a világot is. A lehetőségek végtelen tárháza lassan feltárul a szemed előtt, csak azt nem érted, hogy eddig ezt nem vetted észre. Sok múlik a látásmódodon is. Végre megtaláltad a rózsaszín szemüvegedet!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Régi párkapcsolatod újra kivirágozhat. Lehet, hogy ez éppen egy flörtölésnek köszönhető, ami ellenállásra, visszahódításra készteti a partneredet. Persze azért nem érdemes túlfeszíteni a húrt. Ne bánts meg senkit sem!

Napi horoszkóp 2023. március 9.: a Bak előtt új utak nyílnak, a Nyilas jó hírt kap Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Próbálsz lazítani, de sajnos annyira tele a fejed minden gonddal, hogy képtelen vagy a kikapcsolódásra. Pedig nagyon is szükséged volna rá, különben még a fejed is belesajdul a belső zsongásba. Sürgősen sajátíts el valami lazító technikát!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Pár dolog megérett arra az életedben, hogy végleg lezárd őket. Lehet ez néhány baráti vagy üzleti kapcsolat, de akár magánéleti viszony is, ami valaha nagyon sokat jelentett neked. Most mégis reménytelenre nőhet a távolság.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma jobb, ha nem csinálsz semmi olyasmit, amire koncentrálnod kell: szétszórt vagy, pedig ugyanakkor nagyon akarsz valamit. Azonban azt éppen akkor kaphatod meg, ha ma nem akarsz olyan nagyon. Amit elengedsz, azt viszont magadhoz vonzod.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.