"Szeretnénk házat venni Las Vegasban" - Majka nem Magyarországon tervezi jövőjét

Forrás: TV2 -
szerencsejáték Las Vegas Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka hamarosan a Zsákbamacska műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, ennek kapcsán elárulta, mit tervez majd a jövőben. Kiderült, hova akar majd költözni családjával. 

Majka nemsokára ismét látható lesz a TV2 képernyőjén, hiszen ő vezeti majd a Zsákbamacska nevű műsort. Testhezálló feladatot kapott, hiszen ő maga is szereti a szerencsejátékokat, bár számára ez elsősorban a szórakozásról szól. Ezért Las Vegasig is hajlandó elmenni, el is tudná képzelni, hogy ott tölti majd a nyugdíjas éveit.

Majka Las Vegasban töltené nyugdíjas éveit Forrás: TV2

"Az a terv, hogy a nyugdíjas éveimet szeretném Amerikában tölteni, amikor már a gyerekek is nagyobbak lesznek. Tehát egyelőre nem tervezünk hosszú távra kiköltözni, de szeretnénk házat venni Las Vegasban, hogy az októbertől márciusig tartó időszakot, amikor rossz idő van Magyarországon, kint tudjuk tölteni a melegben. Persze, ezt sem rögtön valósítjuk meg, még egy kicsit gyűjtögetünk az ingatlan vásárlására" - árulta el Majka a Hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.