Czutor Zoli az M1-esen történt tömegbalesetről: szerinte a Mindenható segített

Czutor Zoltán M1-s autópálya tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tömegszerencséltenség történt szombaton az M1-es autópályán. A porfelhő miatt kialakult balesetben 41 gépjármű volt érintett, rengetegen megsérültek, és egy férfi életét vesztette. Czutor Zoli is elmondta véleményét a történtekkel kapcsolatban: szerinte a Mindenható segített. 

Zoli azt szerette volna kifejezni, hogy csodának tartja, hogy a tömegszerencsétlenségben nem halt meg senki, ám ekkor még nem tudhatta, hogy a roncsok alatt egy összeégett holttest találtak a tűzoltók.

"Megfontolandó érv a Mindenható létezésére, hogy az M1-esen történt gigabalesetben eddig nem halt meg senki" - írta a Belmondo frontembere. A kommentelők persze vitába száltak vele.

"Több életveszélyes sérült van, sok a gyerek a sérültek közt, (lehet, hogy egy életre meghatározó az élmény lesz nekik a sokk), több autó kigyulladt vagy totálkáros. Ja meg a pszichés teher, meg pánikhangulat, ami ott uralkodhatott. Nem kívánom magamnak, meg másnak sem... Amúgy a törököket kérdezd ebben a témában... Meg a 12 éves gyerek szüleit, aki öngyilkos lett. Ja meg a hamburgi iskolai lövöldözés áldozatainak családját... Tényleg lehetne beszélgetni a témában. Hmmm..." - válaszolta a zenésznek egy kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.