Schoblocher Barbi Tóth Andiról: "Elképesztően nehéz lehet ebben a korszakban ennyire rivaldafényben lenni"

Forrás: TV2 -
Sztárban sztár visszavonulás Schoblocher Barbara Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoblocher Barbival a Bors készített interjút. A beszélgetés közben tudta meg, hogy Tóth Andi végleg felhagy az énekléssel.

"Szegény! Nem ismerem őt igazán jól, de nagyon kedves, tehetséges lánynak tartom. Ez a hír most nagyon lesújtott! Ő igazi művészlélek, és azt hiszem, talán nem az a közönség hallgatja, akinek a zenéjét szánja. Sokkal többet ér ő, mint hogy egyszerű celebként kezeljék. Idegőrlő lehet egy ilyen ösztönös művésznek azzal szembesülni, hogy sokkal inkább a magánéletével foglalkoznak, mintsem a zenei munkásságával. Látom, hogy a műsorbeli zsűrizése miatt is bántják a kommentelők, pedig szerintem igenis van helye a zsűriben. Megszokott ebben a műsorban, hogy korábbi évadok dobogósait kérjék fel erre a feladatra. (...) Elképesztően nehéz lehet ebben a korszakban ennyire rivaldafényben lenni. Pont kamaszként vizslatták minden lépését, mikor annak van itt az ideje, hogy az ember hülyeségeket csináljon. Emlékszem, hogy én mekkora változáson mentem keresztül ezekben az éveimben. Azt kell, hogy mondjam, örülök, hogy nekem nem kellett 24 évesen minden vasárnap élő műsorban lennem... Remélem, hogy Andi megtalálja azt az utat, amiben végre igazán boldognak érzi majd magát" - mondta a lapnap a Blahalouisiana énekesnője, aki előadásával minden vasárnap elkápráztatja a Sztárban sztár nézőit.

Schoblocher Barbarát lesújtotta Tóth Andi visszavonulása Forrás: TV2





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.