Házasságkötésük óta először jelent meg Kulcsár Edina és G.w.M a nyilvánosság előtt

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
esküvő fotó G.w.M babavárás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Varga Márk február 25-én állt oltár elé, az esküvőre pedig a nyilvánosság kizárása mellett, szűk családi körben került sor. Az esküvő óta a házaspár most először jelent meg a nyilvánosság előtt. 

Hamarosan megszületik az egykori szépségkirálynő és a rapper kedvesének első közös kislánya, aki édesanyja hasában jelen lehetett szülei nagy napján, amikor a fiatal pár örök hűséget fogadott egymásnak.

A nagy nap óta nem láttuk a szerelmeseket együtt, ám a Shazam! Az istenek haragja című új film hazai premierjén ahol a vetítés előtt boldogan pózoltak a kameráknak.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Sokan várják nagyon izgatottan, hogy G.w.M és Kulcsár Edina kislánya megszülessen, és arra is nagyon kíváncsiak a rajongók, milyen nevet adnak a csöppségnek. Edina nem szerette volna elárulni ezt a részletet a születés előtt, de mivel úgy látja, nagyon sokakat érdekel úgy döntött, hogynem fog addig várni, hamarosan elárulja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.