Napi horoszkóp 2023. március 20.: a Halak angyalként segít, a szingli Kosra szerelem vár

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió nagyon népszerű lesz hétfőn, a Mérlegnek érdekes találkozása lesz. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha egyedülálló vagy, lehetőséged adódhat hétfőn egy munkahelyi szerelemre. Az illető lehet, hogy már este is hívogat, randit kér tőled. Egyelőre azonban jobb titokban tartani a viszonyt, mert, ha kitudódik, abból kellemetlenségeid lehetnek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Anyagi gondjaidból most a párod húzhat ki végre. A hatás ugyan csak átmeneti, de most minden segítség jól jön. A hosszú távú terveidet, stratégiáidat azonban módosítani kellene a pénzügyeidet illetően. Akkor lassú javulásra számíthatsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha képtelen vagy a kompromisszumokra, akkor szakításra kerülhet sor a párkapcsolatodban. Ám, ha túllátsz a pillanatnyi haragodon és önös érdekeiden, akkor hamarosan jobb lesz a kapcsolatod, mint amiről valaha is álmodtál volna.

tavasz Heti horoszkóp (március 25-31.) Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valakivel hétfőn és a következő napokban vagy elmélyül a kapcsolatod, vagy elkezd egyre sekélyesebbé, felszínesebbé válni. A kapcsolatok sokfélék lehetnek, nem mindig ugyanaz az út a mélységek felé. Ezt te, mint nagy érzékenységű ember, jól tudod.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn még úgy érezheted, hiábavaló minden ténykedésed. Semmilyen befektetésed nem térül meg. Ne akarj mindent egyszerre. Az idő fontos tényező: hagyd, hogy beérjenek a dolgok. Ha folyton mindent abbahagysz, akkor ez lehetetlen.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha eddig halogattál is egy esedékes orvosi konzultációt, ezt tovább már ne tedd! Ideje végre meglátogatni az orvosodat, és kivizsgáltatni a tünetet, ami oly régóta kínoz. Hétfőn esélyed lesz megtalálni a gyógyírt rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.