Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas most bátran vállalja a konfrontációt, mert a vita most előrevisz, és segít valóban megtalálni a közös nevezőt. Napi horoszkóp következik keddre minden jegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az, hogy határozottan képviseled a véleményedet a munkahelyeden, hajlamossá tesz arra, hogy az otthonodban is valamiféle főnöki szerepet vigyél. Ezzel nem fogsz tetszést aratni kedden a párodnál, az tuti.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szem előtt kell tartanod a mondást: kettőn áll a vásár. Te hiába akarsz bármit is eladni, amit jónak találsz, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell menned, máshol kell keresgélned. Vagy mással kell kereskedned legvégső esetben – elvontabb értelemben is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

El kellene végre kerülnöd a hamis barátokat, a rossz tanácsadókat. A nyílt konfrontációt is kerülni kellene kedden. Nem látható ugyanis előre tisztán, hogy melyik fél húzza a rövidebbet. Törekedj a megegyezésre!

Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne kritizálj olyan könnyedén másokat! Valakit magadra haragíthatsz ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetednek a javulását várnád. Pedig most szükséged van egy kis segítségre, csak amíg beindulnak az ügyeid.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne félj attól, hogy kimutasd az érzéseidet. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A pároddal ezek miatt ugyan vitád támadhat, de ezen is túl kell esnetek egyszer. Holnap úgyis újrakezditek.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szigorúbb oldalaladat mutatod kedden a családtagjaidnak, amivel nem kis meglepetést okozhatsz nekik. Hozzá vannak szokva mostanában, hogy olyan engedékeny vagy, és mindent megcsinálsz a másik helyett. Na de ma ennek vége. Jól is teszed, hogy kicsit erősebben meghúzod a határaidat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.