Szerelmi életéről vallott a TV2 sztárja: "A kapcsolatunk kezdettől nagyon harmonikus volt"

Forrás: Vitányi Judit/Instagram -
szerelmi élet TV2 Tények szerelem Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Vitányi Judit egyik napról a másikra hagyta maga mögött debreceni életét, és a fővárosba költözött.

A Tények műsorvezetője esténként baráti koncerteken konferált, ahol felfigyelt rá a debreceni televízió munkatársa is, aki Juditot beajánlotta a szerkesztőségben. Egy válogatás révén hamar az MTV regionális hírműsorába került, majd a DTV híradós műsorvezetői székébe. Mivel szerette volna továbbképezni magát, jelentkezett a TV2 Akadémiára, majd néhány hónappal az oklevél megszerzése után Tények-castingra hívtak.

"Amikor megkaptam a munkát, egy csapásra megváltozott az életem. Ez akkor úgy festett, hogy pénteken behívtak egy megbeszélésre, ami után hazafelé a vonaton felmondtam minden munkahelyemen, és hétfőn már a TV2-nél dolgoztam.

Mindent egy lapra tettem fel, ami egyébként nem jellemző rám, mert folyamatosan tervező, mérlegelő típus vagyok. Akkor mégis pillanatok alatt léptem, mert éreztem: ez igazi sorsdöntés" – mesélte a híradós, aki ebben az időszakban betegedett meg.

"Nem volt energiám, és észrevétlenül felkúsztam rám a kilók. Hiába edzettem hetente egyszer, és alig ettem valamit, a helyzet egyre súlyosbodott. Végül elmentem kivizsgálásra, és kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia áll a háttérben. A központban, ahol kivizsgáltak, ajánlottak egy női klubot, ahol a sorstársak tartották egymásban a lelket. Különös, de ott lettek először új barátaim, és onnantól kezdett helyreállni a belső békém, amit az egészségem is meghálált" – mesélte Judit, akire a szerelem is rátalált.

Forrás: Vitányi Judit/Instagram

„A közös barátaink úgy gondolták, összeillenénk, így bemutattak egymásnak. Attól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. A kapcsolatunk kezdettől nagyon harmonikus volt, mégis meglepődtem, amikor egy nyaralásunkon Péter egyszer csak elém térdelt, majd megkérte a kezem.

Álmodoztunk az esküvőről, de a megvalósítás várat magára, mert most egy lakásfelújítás közepén tartunk. Végre tűnjön el a por, és akkor oltár elé lehet állni! A viccet félretéve, nekem ez a szándéknyilatkozat, a gyűrű az ujjamon és a közös otthon elég ahhoz, hogy máris úgy érezzem, egy család vagyunk. A többi pedig majd jön, amikor úgy látjuk, a helyzet megérett rá. Sok megpróbáltatás ért, de mindenen túltettem magam, és megtaláltam a társamat. Az életem alakulása segíti az önmagamba vetett hitemet" – fogalmazott a Meglepetés Magazinnak adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.