Imádja az internet Sofia Coppola tinilányát, aki helikoptert akart bérelni, hogy egy távoli barátjával vacsorázhasson

Francis Ford Coppola Sofia Coppola Romy Mars Oscar-díjas hitelkártya internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Coppola Oscar-díjas rendező és Thomas Mars Grammy-díjas énekes 16 éves lányát imádják a netezők: a lány TikTok-videója egyenesen felrobbantotta a netet.

Romy Mars egy alig egyperces felvételt töltött fel a minap a közösségi oldalára, de ez elég volt ahhoz, hogy egy csapásra megkedveljék az emberek. A videót azóta törölték, de a poszt a Twitteren továbbra is hódít, sőt, átlépte már a 10 milliós megtekintést -szúrta ki az Index.

A videóban a tinilány mosolyogva közli, hogy vodkaszószos tésztát fog készíteni, mert szobafogságra ítélték, amiért

megpróbált az apja hitelkártyájával helikoptert szerezni magának, hogy New Yorkból Marylendbe utazhasson, hogy egy barátjával vacsorázzon.

Pár másodperccel később arról is beszélt, hogy nem tudja megkülönböztetni a fokhagymát a vöröshagymától, ezért a Google-n kellett rákeresnie, melyik hogy néz ki. Romy a videóban apja Grammy-díjával a kezében látható, és arról is őszintén beszél, hogy a szülei nem akarják, hogy a közösségi médiában szerepeljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.