Szörnyű éveken van túl a magyar énekesnő: szerelmét és testvérét is elvesztette

Forrás: Shutterstock -
halál gyász Péterfy Kinga szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Kinga élete talán legszomorúbb időszakáról vallott. Az énekesnő két olyan embert is elveszített, akik a világot jelentették számára: előbb a testvérét, majd a szerelmét.

Péterfy Kinga a testvérét egy diszkóbalesetben veszítette el, szerelmét pedig nem sokkal később a gyilkos kór ragadta magával. Az énekesnő az M2 Petőfi TV-nek beszélt az őt ért veszteségről, és arról, hogy a zene jelenti számára a gyógyírt -írja a Metropol.

"A testvérem és a kedvese egy diszkóbaleset áldozata lett. Jucika, a testvérem barátnője egy fantasztikusan gyönyörű lány volt, aki modellkedett, és egy szórakozóhelyen belékötött egy társaság. A mai napig nem tisztázták a körülményeket, annyi derült ki, hogy ezután autós üldözés történt. Túl gyorsan mentek, megpördült az autó, és a balesetet sajnos nem élték túl"

- osztotta meg a történteket dióhéjban az énekesnő, aki párja elvesztéséről is vallott.

"Egyik pillanatról a másikra lett beteg, miközben ő volt a legjózanabb életű, a leglazább és legfantasztikusabb ember, akit valaha ismertem. Fájlalta a hasát, elment különböző vizsgálatokra, de már az első ultrahangon látszott, hogy van valami a máján. Rosszindulatú daganatokat találtak a máján és az epéjén. Az utolsó pillanatig támogattam őt"

- emlékezett Péterfy Kinga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.