Megyeri Csilla: "Azt gondolom, nőnek lenni ajándék!"

Forrás: Megyeri Csilla/Instagram -
nők nőnek lenni Megyeri Csilla nőiség férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expresszből és a Nyerő Párosból megismert influenszert a nők helyzetéről kérdezték.

Megyeri Csilla élete sokakat inspirálhat, és erőt adhat ahhoz, hogy megvalósítsák a saját álmaikat. Ezt teszi ő is, sőt élvezi, hogy a férfiak világában nőként élhet. A régi korokhoz hasonlítva ma már sokkal jobb a nők helyzete, bár vannak kultúrák, ahol még ma sem könnyű nőnek lenni, ugyanis társadalmilag más szerepet töltenek be, mint mondjuk idehaza.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla/Instagram

"Nem vagyok feminista élharcos, de örülök, hogy a nőket egyre jobban elismerik vezető pozíciókban is. Én azok közé a nők közé tartozom, akiknek a számára fontos az önmegvalósítás. Már nem csak a tradícionális szerepeket tölthetjük be: adott a lehetőség kiteljesedni, és ez fantasztikus. Élvezem, hogy a férfiak világában nő lehetek" – mondta a Blikknek Megyeri Csilla, aki szerint mindig lehet hova fejlődni.

"Még mindig sok az egyenlőtlenség a nemek között, például a bérekben és vezető poziciókban.A nők nagy fizikai terhelésnek vannak kitéve a várandósság és a szülés alatt. A menstruáció is tud kellemetlenségeket okozni. Persze, a férfilétnek is vannak nehézségei..." – zárta az interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.