Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia kiköpött az apja - a 25 éves fiú nem csak külsőre hasonlít apjára

Arnold Schwarzenegger válás színész Maria Shriver testépítő Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia Joseph Beana
Sokáig nem ismerte el fiaként Joseph Baenát Arnold Schwarzenegger, ám mára nagyon jó kapcsolata alakult ki balkézről született fiával. 

Az egykor a bejárőnőjével félrelépő világsztár afférja 10 évvel ezelőtt derült ki, amikor felesége, Maria Shriver emiatt elhagyta őt. Schwarzenegger ugyan tagadta a vádakat, és az eltitkolt gyereket sem ismerte el, az asszony meggyőzhetetlen volt, és be is adta a válókeresetet.

Azóta a fiúról, akinek becsületes neve Joseph Baena és nem is tervezi felvenni édesapja nevét, egyre-másra jelennek meg fotók róla a médiában.

Nem esett messze az alma a fájától - szokták mondani, és ez Baenára is igaz: nemcsak külsejében, de érdeklődési köreiben is hasonlít apjára, mondhatni, a nyomdokaiba lépett. A színészettel és testépítéssel foglalkozó fiú azonban egyelőre egyik területen sem ér el akkora sikereket, mint édesapja -írja a Velvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.