42 és feles lábú 10 éves lány állított fel világrekordot

lábméret világrekord gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 éves Ruby Labuschewsky a korcsoportjában felállította a legnagyobb lábméret világrekordját. A michigani Jonesville-ből származó kislány 41 és feles tappancsainak köszönhetően nyerte el a címet.

A megtisztelő elismerést a Kids World Records adta át neki: ez egy online szervezet, amely a világ bármely pontjáról származó gyermekeknek segít nagyra törni. A szervezet abban tér el a Guinness Rekordok Könyvétől, hogy kizárólag fiatalok számára oszt ki díjakat.

A rekordkísérleteknek felnőtt tanú által mérhetőnek, kihívásokkal telinek, valamint biztonságosnak, etikusnak, erkölcsösnek és legálisnak kell lenniük. Ruby és édesanyja, Hanna több fotót készített és pontos méreteket rögzített a nevezési folyamat során, majd négy hétig vártak a jóváhagyásra.

Hanna azt mondta, hogy a pozitív elbírálás végül hatalmas önbizalmat adott Rubynak, aki korábban csúfolódások és gúnyolódások céltáblája volt óriási lába miatt. Bár a mai napig nehéz megfelelő cipőt találni a kislány számára, szerencsére az iskolában tapasztalt elismerés és a hírnév kárpótolja őt a kimerítő vásárlásokért – írja az Insider.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.