Felbontotta az eljegyzését Szarvas Andi: "Rájöttünk, hogy nem tudjuk megadni a másiknak azt, amire vágyik"

Forrás: Instagram, Szarvas Andrea -
elköteleződés felbontott eljegyzés Szarvas Andi esküvő szingli Szarvas Andrea szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi és vőlegénye nemrég 3 és fél éves kapcsolatnak vetett véget. Az egykori szépségkirálynő már el is költözött az exétől. 

A 2018-as Miss World Hungary győztese komolyan hitt benne, hogy párjával életük végéig együtt lesznek, így nem csoda, ha megviseli a szakítás. Ahogy ő mondja, számára a tavaly áprilisi eljegyzés nemcsak egy gyűrűről szólt, hanem komoly elköteleződést jelentett.

Szarvas Andrea Forrás: Instagram, Szarvas Andrea

A Blikknek Andi a szakítás okairól is beszélt:

"Rájöttünk, hogy nem tudjuk megadni a másiknak azt, amire vágyik. Mindkettőnk mást helyezett előtérbe. Az, hogy így alakult, a mi hibánk, nem volt harmadik fél. Vannak még lezáratlan közös dolgaink, ami miatt beszélünk, de csak ezekről váltunk néhány szót. Az esküvőt terveztük, de leginkább csak fejben volt meg néhány ötletünk. Bízom benne, hogy ezeket lesz még alkalmam valakivel megvalósítani" - mondta el lapnak, hozzátéve, hogy nem haragban váltak el volt párjával, akit továbbra is tisztel, hiszen sokat köszönhet neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.