Meglepő pocakos fotót posztolt Kulcsár Edina

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
fotó Kulcsár Edina kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő és párja, G.w.M egy hete jelentették be, hogy kislányukat az Amara névre keresztelik. Edina pocakja egyre kerekedik: nemsokára érkezik a legújabb családtag.

A gyönyörű modell várandósságának utolsó harmadában van, már nemsokára karjában tarthatja harmadik gyermekét, akiről már azt is lehet tudni, hogy az Amara nevet fogja viselni.

A kismama nemrég töltött fel egy pocakos fotót a közösségi oldalára, amelyen megmutatta, hogy a saját bőrén kívül már a hasában növekvő kislánya arcápolására is odafigyel.

Meglepő pocakos fotót posztolt Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Nem lehet elég korán kezdeni a tudatos arcápolást! Este a szokásos rutinom után fátyolmaszkot tettem az arcomra, ami annyira tetszett a gyerekeknek, hogy mindenáron ki akarták próbálni. Nyilván előre láttam magam előtt a reakciójukat, de azért kibontottam még egy maszkot. Természetesen nem kellett nekik, de számoltam ezzel és tudtam, hogy van B opció. Megmutattam a legkisebbik lányomnak, hogy milyen csajos programokban lesz részünk, ha majd eljön az ideje" - írta a kép mellé Edina, akinek fotója ide kattintva megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.