Veszélyben Vilmos és Katalin népszerűsége - itt a brit uralkodócsalád új álompárja

Greg Mallett esküvő Diana hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg Lady Amelia Spencer álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 21-én kötötte össze életét Diana hercegné unokahúga, Amelia Spencer és férje, Greg Mallett. A gyönyörű szőke nő és szerelme Dél-Afrikában ismerkedtek meg - ahol a Spencer lányok felnőttek -, Nagy-Britanniába csak 2021-es eljegyzése után költözött vissza a pár. 

Bár Vilmos és Katalin esküvőjén jelen voltak, Harry és Meghan vendégei között már nem szerepeltek. Ennek oka az is, hogy csak ritkán vesznek részt a királyi család nagyobb eseményein, próbálnak hétköznapi párként éln, holott kicsit sem azok.

Nem túl jóindulatú pletykák szerint azonban visszafogottságuk csupán az egyik oka annak, hogy nem töltenek túl sok időt a király család tagjaival, állítólag az udvar nem szeretné, ha túl sok figyelmet kapnának, mert attól tartanak, hogy a fókusz Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről rájuk terelődne - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.